Verzending & Retour

Verzenden
Voor de verzending van uw bestelling maken wij gebruik van DHL. Uw bestelling wordt doorgaans na 2 werkdagen bezorgd. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, neemt u dan contact met ons op via selcan-79@hotmail.com. Incidenteel versturen wij kleine bestellingen via de brievenbuspost van PostNL.

Retourneren
Mocht u niet te tevreden zijn met uw product, neemt u dan contact met ons op via selcan-79@hotmail.com.  Wij informeren u vervolgens binnen 1 werkdag over de te volgen procedure. Wij verzoeken u vriendelijk het product niet onaangekondigd te retourneren.

Wet Kopen op Afstand
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden. Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens deze termijn de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Nails by Selcan retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor retour sturen in aanmerking. De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant. Nails by Selcan is verplicht om binnen 14 dagen de bedragen terug te betalen die reeds door de consument betaald zijn (met aftrek van de gemaakte verzendkosten).

Verder